Wie koopt er wel eens een pen?

Ik kan me echt niet herinneren dat ik ooit voor mezelf een pen gekocht heb. Toch lagen er altijd genoeg in huis. Allemaal promopennen, waarvan ik sommige wel kan thuisbrengen, maar het merendeel eigenlijk niet. Hoe kom ik aan pennen van Arcoxia, Crowne Plaza en Korps Mariniers? Mijn vorige lievelingspen was die van de HU. Lekker dik, fijn materiaal en hij schreef heerlijk. Helaas ben ik hem kwijt (waarschijnlijk ligt hij bij iemand thuis die zich afvraagt hoe hij toch aan een HU pen komt). Maar Korps Mariniers is ook een winnaar, hoor! Soepele inkt en een fijn knopje voor irritant AAN/UIT/AAN/UIT geklik.

Maar nu: pennenschaarste! De afgelopen tijd vielen ze met bosjes. Ik vrees dat ik er binnenkort een paar moet gaan kopen. De simpelste optie is natuurlijk Bic en daar is weinig mis mee, maar ben er ook niet enthousiast over. Dus tips zijn welkom! De randvoorwaarden: geen gel- of vulpennen, geen losse dop, blauwe inkt.

6 Replies to “Wie koopt er wel eens een pen?”

 1. Ik geloof dat ik de rest van mijn leven geen pennen meer moet bijhalen. Ze staan in bosjes in een pennenpot, maar ik schrijf -hier thuis toch- altijd met mijn -stokoude- parker.

  Ik ben nogal behoudsgezind.

 2. Ik wil geen andere pennen dan die van de Hema. Stach en Jiri gebruiken ze ook. Je koopt ze per stuk voor 0.95. Zal ik er eentje voor je meenemen als we elkaar zien? Dan weet je hoe ze eruitzien en hoe ze schrijven.

 3. ik heb er een hele bos Mara, allemaal krijgertjes, die in de brievenbus vallen en ik gebruik ze nooit!
  Kom ze maar halen hoor.

 4. Ik schrijf alleen met mijn eigen bedrukte pennen 🙂
  scientificstorytelling.nl – trainingen en workshops

 5. Ik koop ze zeker nog wel! Ik heb een specifiek soort zwarte pennen (van de Flying Tiger) die ik het lekkerst vind schrijven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.