Weekendbeslommeringen


O, wat een heerlijke borrel van Wijnhoeve De Kleine Schorre! Martijn least er wijnstokken, en omdat het voorjaarsevenement vanwege corona niet kon doorgaan, mochten we zijn doosje wijn komen ophalen via de Drive Thru. Wijn en een tasje lekkers (krukkels, pelgarnaaltjes, scampi, dolma’s, sushi, kaas van de boerderij, broodjes met olie en knoflookmayo) werden ingeladen terwijl we nog een oester aangeboden kregen. Supergoed geregeld allemaal! Echt een traktatie.


Best oké voor een flansdiner! Omdat we zo’n uitgebreide borrel hadden, heb ik maar een simpel broodje gemaakt voor avondeten.


De faraomiertjes hadden ook een overheerlijk diner. Ik hoop dat ze hun buikjes rond gegeten hebben en nog een flinke portie hebben meegenomen voor Hare Majesteit de Oppermier. Brrr… wat vind ik die microbeestjes vies. Ieder jaar duiken ze opnieuw op en nooit in grote hoeveelheden. Dus het nest zit elders. Erg moeilijk uit te roeien. Die druppel gif moet zijn best maar doen.Ondertussen heb ik me bij het idee neergelegd dat thuiswerken voorlopig de norm blijft. Maar dan wil ik wel een fijn kantoortje! Ik heb nu een plan met nog maar een paar losse eindjes. Het wordt echt een fijn plekje! Ik heb de rij bij Ikea getrotseerd en wat kleine spulletjes gekocht. Behang en tafeltje inmiddels ook besteld. Verf en plintjes volgen snel. Nu met smart wachten tot de bureaustoel weer leverbaar wordt en dan de rest van de meubels bestellen.

3 Replies to “Weekendbeslommeringen”

  1. Ik ben enorm benieuwd naar jouw nieuwe werkkamer. Dat gaan we vast even later wel hier tegenkomen.
    Maar eh, die escargots, ik ben voor veel te strikken, maar dat… Oesters gaan ook niet lukken trouwens ? brrr, dat glibberige ?

  2. Jouw weekend kan niet meer stuk ondanks de mieren. Moet goed zijn geweest.
    Slakken eet ik ook niet, durf ik niet. In gedachten voel ik hun ogen langs mijn verhemelte glijden… ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.