Vorige week

Maandagen… verschrikkelijk. Elke week moet ik opnieuw wennen lijkt het. Mijn mailbox is ontploft na mijn studiedag vrijdag en vanmorgen had de computer ook nog kuren. Om mezelf weer wat op te beuren, hier de hoogtepunten van vorige week.


Een tweelingeitje! Dit heb ik nog nooit gezien, wat leuk. Wel goed dat ik het ei niet gebruikte om mee te bakken, want dat luistert nauw.


Ik bakte wel iets zonder ei. Deze Bloomer, recept van Paul Hollywood. Heerlijk.


De beloofde update met blauwdruk over de risoprint. Ik kon deze week niet zoveel doen, omdat ik zon nodig heb voor het proces en het heel veel regende. Donderdagmiddag heb ik toch vier vellen gemaakt, waarvan er twee mislukten doordat ik ze te lang in het water hield om te spoelen. Deze is wel mooi geworden, vind ik. Toch heb ik de indruk dat het niet ideaal is zo’n combinatie, want de gewenste papiersoorten matchen niet. De risograph eet alleen printpapier, maar voor blauwdruk heb ik papier nodig dat tegen water kan.

Mijn balkon ligt steeds vol aarde omdat er vogels mijn plantenbakken omspitten.

Een heterdaadje!
Alleen… het was Mevrouw Merel. Ik woog heel snel de liefde voor de serenade van Meneer Merel af tegen een mooi balkon. De serenade won en ik liet Mevrouw Merel lekker haar gang gaan. Voor wat hoort wat.

2 Replies to “Vorige week”

  1. nog nooit een tweeling ei gezien! En laat de merels maar lekker fluiten.

  2. Ik heb ook zon nodig…. Bijzonder die risoprint. Ik heb er echt nog nooit van gehoord. Ziet er wel mooi uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.