De slingers liggen op straat

Eenzelfde foto met krullende katjes maakte ik vijf jaar geleden ook. Dat was toen zo’n blije dag dat ik sindsdien elk jaar opnieuw vrolijk word van de groene minislingers op straat.

En er is meer feestelijks in de lente!

Tot mijn verrassing kwamen er niet alleen tulpen, maar ook blauwe druifjes naar boven. Mijn lievelings! Ik kan me niet herinneren dat ik ze gezaaid heb, misschien twee jaar geleden? Dat was hoe dan ook een goed idee van mij.Deze slak laat zich niks vertellen. Heel goed.

Een onverwacht cadeautje! Op mijn werk hebben we allemaal flexplekken, en waar ik aanschoof was een kladblok achtergelaten met uitgetekende bladmuziek. Nou kan ik zelf geen noten lezen, maar Google kon me vertellen dat het ging om een nummer van de Editors: Sugar. Ik hou van de Editors en Sugar is een prachtig nummer. Ik ga dit gebruiken in mijn studie! Bedankt, onbekende collega.

Ik had nog één keer de risoprinter geboekt. Ik wilde namelijk graag nog wat ander soort werk maken. Een mix van concrete fotografie en grafische elementen, alles audiogerelateerd. Ik maakte bijvoorbeeld een close up foto van een muziekbox (mooie structuur, lijkt een beetje op een gemetselde muur). Deze getekende bladmuziek paste helemaal in het plaatje. Ik ben er superblij mee.


5 Replies to “De slingers liggen op straat”

  1. ja, de lente is in aantocht! Van die riso printer snap ik niets, maar dat zal wel aan mij liggen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.