IEUW!!!

Nog nooit baalde ik zo dat ik mijn camera niet bij me had. Als bewijsmateriaal. Want waarschijnlijk denken jullie nu dat ik ter plekke smeuïge stukjes verzin ter vermaak. Maar dit is een waar gebeurd verhaal…
Ik was nog nooit bij De Kleine Ondeugd geweest, een Thais restaurantje op de Oostzeedijk. Er is daar een dagmenu, dus eten wat de pot schaft, en meteen als je aanschuift krijg je het voorgerecht voorgeschoteld. Het eten was pittig maar lekker en ik zat met smaak te eten tot mijn oog viel op een …… WIT RUPSJE!!! Een larve van het een of ander zat door mijn gerecht. Ik begrijp nog steeds niet dat ik niet ben gaan kokhalzen. Ik kreeg een vervangend gerecht waar ik natuurlijk geen hap meer van door mijn keel kreeg. De ober dacht dat er misschien “iets” tussen de groenten terecht was gekomen.

Ook jammer: ik kon naast mijn wijn geen kraanwater bestellen, maar moest aan de Spa blauw (die ik vervolgens gewoon in een glas kreeg, dus wie zegt mij dat dit niet uit de kraan kwam) en mijn vriendin had doorgegeven dat ze geen varkensvlees at en kreeg vervolgens iets met spek geserveerd.

Maar goed, geen rupsenfoto dus. Om deze pijn te verzachten heb ik nog wel iets anders smerigs: de cactusjam die mijn zus van haar vakantie meebracht. Ik was wel benieuwd om dat te proeven, maar de smaak, kleur en substantie van het spul waren het toch niet helemaal. Sorry, zus!

4 Replies to “IEUW!!!”

  1. Oh gatise. Nu wil het dat ik dit eergisteren had met eten van de Chinees. Tis jammer, maar voorlopig ff geen afhaal voor Branwen. Ik eet nml geen vlees en al helemaal geen larves.

  2. Je kan het potje cactusjam altijd nog in je woonkamer zetten. Of is de kleur net fout? In ieder geval zaten in de jam geen maden, toch!

  3. Groossssss!! Gelukkig heb je mij /ons die ellende bespaard.. dat had echt niet gehoeven.. Ik heb zelf ook in een thais restaurant gewerkt, en daar werd een keer een rups gevonden tussen de mie.. tja..
    maar THANKS THANKS for NOT showing the picture!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.