Het moment van de waarheid

Op basis van de vier opdrachten die ik inlever voor toelating tot de deeltijd master Crossover Creativity aan de HKU, word ik uitgenodigd voor een online gesprek. Pittig half uurtje hoor! De uitslag zou twee weken later komen, maar ik krijg na anderhalve week al het verzoek nog een extra opdracht te maken. Even slikken. Ik ben me ervan bewust dat dit mijn laatste kans is. Nadat ook die opdracht is ingeleverd, begint het grote wachten.

We zitten net aan de borrel als mijn zus me appt dat neef Stach de KNAW onderwijsprijs heeft gewonnen met zijn profielwerkstuk. Goed zeg! Terwijl we daarop proosten, krijg ik eindelijk de mail binnen waarop ik in spanning zat te wachten.

Whaaaaah goed nieuws! Ik ben TOEGELATEN!! Ik spring op, stuiter wat en maak een vreugdedansje.

“Je gulp staat open,” zegt Martijn.

One Reply to “Het moment van de waarheid”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.