Right place, right time

Soms val je met je neus in de boter en kun je ongepland een evenement meepikken. Wij hadden drie keer mazzel.

In het kleine plaatsje Boothbay hoorden we vanuit het motel opeens sirenes die maar bleven komen. Wat is er aan de hand?! Dit Aagje moet natuurlijk op onderzoek uit. Komt er een hele graduation optocht voorbij! Hahaaa, zo leuk! Alle ‘Ladders’ waren ook uitgerukt dus brand was even geen optie. Klappen en juichen voor de geslaagden.


In Boston stuitten we eerst op een Gay Pride festival met fantastisch kleurrijke mensen.

En de volgende dag liepen we opeens in een zee van groene Celtic supporters. Blijkt er een finalewedstrijd basketbal gespeeld te worden!Kijken dus, hoewel ik toegeef dat ik na de eerste wedstrijd in slaap gevallen ben… terwijl het echt niet saai was. Maar ik kon het niet helemaal volgen doordat ik te weinig van de spelregels snapte.

In New York waren we ook op de juiste tijd op de juiste plek voor Manhattan Henge. Dat is twee keer per jaar als de zonsondergang precies in het stratengrid van Manhattan valt. Wat een toeval dat wij er dan zijn! Samen met een legertje anderen waren wij klaar voor het feestje, alleen… de zon kwam niet opdagen.


Die vrouw op het zebrapad staat van ellende de verkeerde kant maar te fotograferen.

Ook ik maakte een foto van het fenomeen zonder hoofdgast. Mislukkingen zijn ook belevenissen šŸ™‚

Coming up: Urban USA

4 Replies to “Right place, right time”

  1. Ik liep achter met lezen Mara, maar ben gauw aan het begin begonnen! Wat een fantastische reis hebben jullie gemaakt! Ik was ooit in New York, tijdens een zgn Indian Summer. Prachtig was het en wat een geweldige stad, verder ken ik Amerika niet. Ik stond destijds op het uitkijkplatform van een van de Twin Towers… die ja, die er nu niet meer zijn, zo lang geleden was dat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.