Over de vloer


Dat heb je ervan als je aan de wandel gaat met een toren spullen. Bespaar me de reden waarom een boterham altijd op zijn besmeerde kant valt, ik heb hier al uitgebreid les over gekregen. Wat ik mij wél afvraag: Wat is de incubatietijd van het geluk van scherven?

Verder over de vloer: ik kan dankzij de hitte tegenwoordig ‘s morgens in huis eerst een rondje dode vliegbeesten rapen.

En dan hoef ik eigenlijk alleen maar naar dit hoekje van mijn kamer, want daar liggen ze dan allemaal klaar. Zou dit hoekje killing zijn? Of kiezen de beestjes dit zelf uit omdat ze het een fijne plek vinden?


Vandaag ontdek ik dat zelfs een wesp er schattig uit kan zien. Het lijkt net of hij lekker ligt te slapen.

NIET over de vloer: mijn kookclub, voor wie ik eigenlijk al sinds maart moet koken. Maar ja. Corona en kookclub gaan niet zo goed samen. Uiteindelijk stond de afspraak gepland, maar durfde ik het toch/weer niet aan om iedereen binnen te ontvangen. En of het lekker weer zou zijn…? Het is steeds zo wisselvallig met hoosbuien tussendoor dat dat ook een te grote gok was. Wat dan? Koken en bezorgen!


Eerst the essentials in huis halen: wijn en bakjes.


Toptip, de perziken even grillen. Geeft behalve een mooie streepjespyjama ook echt extra smaak.


Zo ziet het voorgerecht eruit op mijn bord, maar in zo’n bakje komt het er natuurlijk toch net effe anders uit te zien.


Boboti als hoofdgerecht


Toe dadeltaart met walnoten.

Om toch een beetje samen te zijn en bij te kletsen, eten we dit tijdens een Zoomsessie op. Dat haalt het niet bij een echte ontmoeting maar het is niet anders. Scheelt wel afwas.

One Reply to “Over de vloer”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.