Ontgroening mislukt

Ik ben dol op groen, dat zal niemand verbazen. Vandaag fietste ik met mijn felgroene jas aan en een krop sla in de hand (best nog lastig vasthouden) langs een fietser die haar mandje voorop beplakt had met kunstgras. Het moet er komisch uitgezien hebben.
Ook mijn bananen heb ik het liefst vrij groen. Of in elk geval groengeel. Afgelopen vrijdag hadden ze in de Jumbo alleen geen groengele bananen meer, er was keus uit knalgroen of bruingespikkeld. Ik nam uiteraard knalgroen.

In tegenstelling tot de normale gang van zaken, waarbij ik thuis bij het uitpakken van de boodschappen al kneuzingen ontdek, bleef deze tros groen. Knalgroen en keihard. Maandag probeerde ik er voorzichtig een te eten: de banaan was haast onpelbaar, zo hard als komkommer en daar smaakte hij ook naar. Totaal oneetbaar. Vandaag waren de bananen nog niet rijp en het zag er ook niet naar uit dat dat nog ging gebeuren, dus ik nam ze met plakker mee terug naar de Jumbo.
Daar kreeg ik mijn geld terug én ik mocht gratis een nieuwe tros uitzoeken!
Ik ben echt fan van de Jumbo. Ik vind dat deze winkel een groen logo verdient.

2 Replies to “Ontgroening mislukt”

  1. hahaha, wat ontzettend grappig!!
    EN toevallig, want laatst had ik het er nog met H. over, dat het jammer is dat je geen garantie op fruit kunt krijgen. ze had namelijk een mango, waar een hele grote rotte plek in zat aan de binnenkant. misschien hadden we die ook wel terug kunnen brengen – hoewel die wel van de super de boer was.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.