Leven jullie zelf nog wel?!

Klachtenmail naar Yarden:

Ik heb 2 verschillende klachten:
1) Sinds 2001 woon ik op de Xstraat x te Rotterdam, het vorige adres van de heer S. Hij heeft een uitvaartverzekering bij u, polisnummer xxxxxxxx.xxxxxxx. Ik krijg, NA ZEVEN JAAR en tig geretourneerde poststukken nog stééds post van Yarden aan de heer S geadresseerd.
2) Nu het retourneren van post dus niet werkt, wilde ik er een telefoontje aan wagen maar ik word al dagen eindeloos in de wacht gezet. Daarnet heb ik zelfs MEER DAN 20 MINUTEN aan de lijn gezeten en ik vraag me af of er überhaupt iemand de telefoon opneemt bij jullie contactcentrum.
Ik geef het hierbij op.

4 Replies to “Leven jullie zelf nog wel?!”

  1. en voor als ze zelf niet meer leven, kunnen we het antwoord van aad op je vorige post gewoon hier herhalen: nu moeten ze nog de hemelsgroene kant op. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.