Midzomer

Dit heb ik altijd een beetje een rare term gevonden, want midzomer markeert de langste dag en de zomer moet dan nog beginnen. Maar goed, die langste dag is dus alweer achter de rug. Deprimerend idee…. we zijn al over het hoogtepunt heen! Al blijven de dagen voorlopig nog heerlijk lang en heb ik merkbaar meer energie.
‘s Nachts laat ik de gordijnen een flink stuk open, zodat ik wakker word met uitzicht mijn fleurige balkon.


Gisteren zat ik met een half oog voetbal te kijken (tot 23.00 uur!! En gewoon om 6.15 uur weer op, he, al dagen achter elkaar! In de winter ben ik al blij als ik het tot 21.00 uur red). Tijdens de pauze genoot ik van de nieuwe Loeki’s die voorbij kwamen. Zo leuk, ik had onze knuffelleeuw echt gemist 🙂 🙂 🙂


Met het anderhalve oog dat ik nog over had, maakte ik twee nieuwe ringen. De zwarte HERmaakte ik eigenlijk, want ik had ooit precies hetzelfde ontwerp gemaakt, maar die ring brak af.


Er is geen carrière als handmodel voor me weggelegd zie ik nu. Of zal ik mijn handen zomermodellen noemen? Slechts over hun hoogtepunt heen.

2 Replies to “Midzomer”

  1. Ik zou Midzomer graag eens vieren in Zweden of zo. Een vriendin van me woont daar en dat is daar echt een ding. Schattige mascotte inderdaad, die leeuw! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.