Nooitgenoeg


Ha rupsje! Ik ben net zo gulzig als jij.


Lieve kaartjes bijvoorbeeld, krijg ik nooit genoeg van. Mijn kantoortje wordt steeds gezelliger. Nu het nog wel even kan gaan duren allemaal, zit ik te twijfelen of ik niet toch beter vanuit de keuken kan verhuizen naar boven. Het is geen fijnere plek, maar eeuwig de keukentafel bezetten is ook niet echt een optie. Ik broed nog op een plan hoe ik mijn bureau boven helemaal naar mijn zin kan maken.


Over broeden gesproken… Deze hing ik op, in de hoop dat er volgend seizoen een pimpelmezennestje in komt. Ik heb van binnen helaas geen zicht op het kastje, maar ik hoop ooit wakker te worden van gepiep op het balkon. Lijkt me zo gezellig!


Deze kolven waren al kaal voordat ik een foto kon maken. Ik zit in een verse maisfase. Bijvoorbeeld met polenta en gebraden kip.


Ook van de opfleurbloemen krijg ik geen genoeg. Deze kocht ik op de markt. Het is jammer dat er geen fatsoenlijke bloemenwinkel meer in de buurt zit. Wie begint er een bloemist op het eiland?

Tot slot nog het verzoek of de zon de hele zomer zo lekker uitbundig zou willen blijven schijnen? Regen voor de plantjes mag: ‘s nachts.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.