Nieuw behang!

Met fotobehang, of een eigen ontwerp mijn geval, mag er geen baan mislukken. Vond het behangen dus heel erg spannend en zag er een beetje tegenop.


Maar Martijn en ik zijn een superteam! Martijn heeft het geduld om met een minikwastje alle randjes netjes vast te plakken en ik kan de stukken bij het plafond goed recht snijden. We zijn er uren mee bezig geweest, maar ben zo blij met het resultaat!7 Replies to “Nieuw behang!”

  1. Hoi Mara, het zou niet mijn keus zijn, maar daarom niet minder leuk om het zo bij jullie op de muur te zien. En goed dat jullie zo’n superteam zijn. Als T. en ik samen zouden moeten klussen zou het niet goed gaan. Hij kan alles met zijn gouden handjes, ik ben een kluns en kan het niet (kan heel veel andere dingen gelukkig wel ?, en daar is hij dan weer niet zo goed in). Geniet van jullie nieuwe kamer.

  2. Oh wauwwww, dat vind ik dus ook heel erg mooi! En ook precies de kleuren die ik bij elkaar zou kiezen 😀 Echt heel gaaf!
    De bank past er ook perfect bij. Ja, echt heel mooi!

  3. Oh, wat leuk! Ik wist niet eens dat dat kon, joh! En heerlijk om zo’n goed klusteam te vormen. Het zou mij niks verbazen als er heel wat relaties gesneuveld zijn tijdens het behangen met patroonbehang.

  4. Ik vind het prachtig geworden! Wat goed dat je dat zelf hebt bedacht zeg. Ik zou dat denk ik niet durven zelf, maar ik vind het heel mooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.