Gauchos

Bij Gauchos krijg je een gewoon mes bij je biefstuk en geen scherp steakmes. Dit is een heel goed teken. De ossenhaas die we bestellen is inderdaad zo zacht en mals dat je hem nog met plastic wegwerpbestek zou kunnen eten. Mmmmm… En het toetje chocolade, chocolade, chocolade (taart, mousse en ijs) is al even heerlijk.
Ik geloof dat ik geen ander restaurant ken waar je zo lekker kunt eten. Het is dan ook terecht best prijzig. Maar met de rekening komt toch de domper. Het hoge bedrag heb ik al ingecalculeerd, daar schrik ik niet van. Alleen hebben ze de saus en de bijgerechten extra op de rekening gezet. Terwijl die er volgens de kaart gewoon bij inbegrepen zitten:
BIFE DE LOMO ALL-IN (180 gr.)
Malse ossenhaas met saus naar keuze
Bovenstaande gerechten zijn inclusief salade en keuze uit een bijgerecht

De ober geeft ons direct gelijk en haalt een nieuwe rekening (tien euro minder). Een foutje kan er natuurlijk altijd insluipen, maar ik geloof daar gewoon niet meer in.
Temeer de kaart binnen nog oude prijzen aangeeft: het hoofdgerecht blijkt op het bord tegen het raam en op de website echt 2 euro duurder te zijn dan op de kaart. Dit hebben we maar zo gelaten, maar ik voel me toch afgezet.
Daarom een oproep aan alle restaurants: wees eens wat zorgvuldiger met die rekeningen! Lekker eten is belangrijk, maar een goede nasmaak zeker ook.

2 Replies to “Gauchos”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.