Daphne is lief

Ja, je denkt toch zeker niet dat ik een negatief stukje ga schrijven over mijn collega’s als ik weet dat zij dit lezen… ik was namelijk van plan nog een tijdje te blijven dus dat lijkt me dan geen slimme zet.
Buiten dat: er zijn echt geen vervelende verhalen te vertellen.
Ik ben sowieso al blij met het feit dat ik nu collega’s héb, maar deze zijn ook nog van de goede soort. Beter kon ik het niet treffen. Dus ook als ik met een strak gezicht naar mijn computerscherm tuur, dan jubel ik van binnen. Oké, dat laatste is misschien wat overdreven. Maar aangezien ik nooit hardop jubel, zou het zomaar kunnen.

3 Replies to “Daphne is lief”

  1. Nou ik vindt het leuk, maar dat moet ook wel want ik sta in de titel 😉
    Ben blij dat je het naar je zin heb, en nu weet ik inderdaad dat je geen jubelfiguur ben zoals ik…bij mij is het soms iets te erg maar gelukkig ben je daar goed tegen bestand. Hoop ook dat je lang een collegaatje blijft hoor, is toch gezellig!!

  2. toch is het jammer – bij vlagen dan – als collega’s meelezen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.