Zonnig


Oké, ik moest vanmorgen krabben toen ik mijn autootje ging verplaatsen (op zondag geldt geen betaald parkeren in Gouda en kan ik hem gewoon voor de deur zetten), maar wat een zon dit weekend! Mijn humeur is meteen ook een stuk zonniger. Ook omdat ik al krokussprietjes zie en het blijft steeds langer licht. Vandaag hadden we zelfs een tijdje de deur open staan en dat was heerlijk.

En ik klaarde een grote klus: mijn ordner met allemaal losse recepten heb ik helemaal in Evernote gezet. Ik geef toe dat ik een papieren recept fijn vind werken in de keuken, alleen berg ik het daarna nooit meer netjes op. Gevolg: een uitpuilende map met allemaal losse knipsels.Chaos.
Nu staat het allemaal netjes geordend online. En wil ik eigenlijk NU alles gaan koken en bakken.

Maar het bakken laat ik over aan een nieuwe lichting Heel Holland Bakt kandidaten. Leuk, een nieuw seizoen!

5 Replies to “Zonnig”

  1. Wow inderdaad een grote klus om al die recepten over te zetten. Ik ben er ooit in Notion eens aan begonnen en nu is mijn receptenboekje kwijt en kan ik niet meer verder doen.
    Leuk, een nieuw seizoen van Heel Holland Bakt. Ik ga eens kijken of ik dat hier kan opnemen!

  2. Ik lees nooit meer in mijn kookboeken, heb nooit knipsel bewaard maar sla wel internetlinks op in een lijst met dingen die ik ooit nog eens wil maken. Ik ben afgehaakt bij HHB, ik keek jaren geleden de eerste seizoenen op de BBC en vond dat toen leuk, maar inmiddels kijk ik niet meer. Ik kijk wel uit naar Twee voor Twaalf, dat begint vrijdag de 9e weer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.