Ze zwaaide naar me


Joehoe! Daar zijn ze dan, onze royals. Volgens het thema van vandaag zijn we allemaal Kings & Queens, maar dit gezelschap spant toch wel de kroon. En Máxima zwaait naar me! (OK, naar mij en alle oranjefans bij Leuvehaven.)

Andere claim to fame: dinsdag kijk ik naar mijn collega’s Mitchel en Ron in Mitchel aan de Maas op SBS6. Allebei helemaal zichzelf en hoewel een tikkie in de overdrive, word ik er toch blij van.

De foto is wat wazig omdat ik ondertussen iets anders aan het doen ben.
Vaak als ik een tentoonstelling bezoek, koop ik in de winkel een of meerdere kaarten van werken die ik mooi vind. Grootste frustratie is natuurlijk dat ze nooit een kaart hebben van mijn favorieten, maar soms zit er toch iets tussen dat mij aanspreekt. Eigenlijk post ik die kaarten zelden en dus heb ik een hele collectie kunstkaarten. Nu bedacht ik er een bestemming voor! Over anderhalve maand studeer ik hopelijk af en het lijkt mij leuk om een kaart te kiezen voor elk van mijn klasgenoten. Er zitten best goede matches tussen!

Verder bak ik weer een nieuwe batch ontbijt (pompoencake)…

en de lekkerste aardbeienrabarbercrumble.

Ik heb ook nog een ovenmisser. Gaatjes prik je niet voor niets, mensen. Zie hier wat er gebeurt als je een aubergine in de oven legt en je vergeet er gaatjes in te prikken:

Een harde doffe knal, je groente is verdwenen en je staat 2 uur de oven uit te baggeren.
Het velletje komt er wél heel schoon uit 😀

Mijn hulp komt nog speciaal een heel bord met de lekkerste koekjes voor Suikerfeest langsbrengen. Zo lief!

En dit blijft ook een mooie traktatie.

6 Replies to “Ze zwaaide naar me”

  1. Wat een mooie column weer Mara.
    Zo hé, die aubergine. Had ik echt nooit verwacht.
    En ik zie die koekjes met honing en sesamzaad. Die kreeg ik vroeger wel eens bij mijn Marokkaanse buren, die vond ik altijd zo lekker.
    Tof dat Máxima naar je zwaaide ?

  2. leuke column Mara en gaatjes prikken in een aubergine vergeet je nooit meer!

  3. Die ontploffing in je oven ziet er heftig uit zeg. Het idee van de kunstkaarten vind ik erg leuk. Hoewel een mooie collage en dan aan de muur hangen me ook mooi lijkt.

  4. Nee, joh! Ze zwaaide gewoon naar jou. Om die aubergine moest ik stiekem een beetje grinniken. Er blijft echt niets van over dus! En als je een keer inspiratieloos bent, wil je dan het recept van die aardbeienrabarbercrumble posten?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.