Weekje Ouddorp

Natuurlijk heb ik een miljoen foto’s gemaakt, maar als ik er maar eentje mag kiezen om de week mee samen te vatten, dan wordt het deze:

De heerlijke tuin, mijn lief, lekker eten, zon… perfectie wat mij betreft.Ik zie er ook helemaal zen uit aan het eind van de week.

Bij aankomst is het nogal onstuimig weer. Vooral veel wind (in het noorden van het land is inmiddels code rood afgegeven) en dat maakt buiten zitten een beetje onrustig, al is de temperatuur niet verkeerd.

Als het ook nog gaat regenen, maken we het ons binnen comfortabel met een boek en kopjes thee. Het geeft ook rust om eens helemaal niks te hoeven.


Al zijn we blij als het weer droog is en we lekker naar buiten kunnen. We maken mooie lange wandelingen en spotten lepelaars, een mol, konijnen en een heleboel vogeltjes.

Dit beestje is een beetje de weg kwijt. 🙁


In de tuin zien we een staartmees, een kolibrievlinder, veel andere vlinders en insecten en een lading vliegende mieren. Yuk.Nou… valt wel mee hoor. Inmiddels zijn we alweer redelijk opgeladen. Het is prachtig hier.Altijd leuk, verse dingen kopen langs de kant van de weg. We gaan voor de aardappeltjes. Waar ik een heerlijke aardappelsalade mee maak als lunch voor de wandeling.
Want we hebben per ongeluk een brood gekocht dat wel heeeeel erg luchtig is. Meer gat dan brood.

Martijn heeft een flesje van de favoriete wijngaard mee.


Een beetje “brut” geweld is ook nodig om de oesters te openen. Ik ben er nog niet helemaal handig in. Gelukkig glijden ze gemakkelijk naar binnen. Mmmmm!


Bij de Mèkkerstee kopen we dit heerlijke truffelkaasje. Geen idee waarom kinderboerderijen voor kinderen zouden zijn. Geef mij geitjes anytime en ik ben een gelukkig mens. Of biggetjes. Of kipjes.


We sluiten af met een middagje strand.

Cheers!

7 Replies to “Weekje Ouddorp”

  1. Dat brood had ik afgelopen week ook, najaaa 😉
    En heerlijke foto’s! Je ziet er inderdaad heel erg zen uit 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.