Wat mijn ogen voorgeschoteld kregen

Ik wil hier twee dingen over kwijt:


1. Het internet heeft besloten mij dit soort advertenties te serveren. Beangstigend.
2. Ik hoop dat ondergoed per definitie wasbaar is.

Gelukkig redt deze kat de dag.

Afgelopen weekend gingen we…

Was mooi gedaan! Na het spektakel van de oranje brug kwam nog een heel stuk over de toekomst van daken. Wat als we de daken zouden gebruiken voor meer groen? Om energie op te wekken? De route zat goed in elkaar.

We waren ook nog in Museum Voorlinden. Kleine teleurstelling dat nog steeds niemand een Legopoppetje in de muizenlift gezet had. Maar verder wel weer bijzondere kunstwerken.
3 Replies to “Wat mijn ogen voorgeschoteld kregen”

  1. Ik had het even druk maar ik ben er weer! Even bijgelezen bij je maar niet overal gereageerd. Dan lijk ik zo’n spammer. Je was weer op grote hoogte met je hoogtevrees, zo te zien. Lijkt me wel interessant.

  2. Ik vond de trap jaren geleden erg gaaf maar de brug sla ik ivm mijn hoogtevrees echt over. Groen op de daken inclusief bloemetjes lijkt mij een top idee voor dit land. Ik krijg dat soort reclames trouwens altijd richting mijn verjaardag…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.