Wat een weer

Sjonge, houdt het dan nooit op met regenen? Ik word er moedeloos van. Tijd voor een opfleurboeket.

In het weekend gaan we wel gewoon wandelen. Martijn is zo lief om een droge broek en sokken mee te nemen in de auto. Vergeet de obligate rozenblaadjes, met dit soort verrassingen maak je mij pas echt gelukkig. Kijk wat we nu weer voor ontberingen hadden onderweg:

Eerst een hek met prikkeldraad over, vlak daarachter schrikdraad en een enorme koeienvlaai toe. Als echte ninja’s trotseren we de obstakels zonder kleerscheuren.

Toch wel mooi, Nederland. Ook in de regen.Wolkendrama doet het ‘s avonds ook goed.

Deze week veel comfort food. Ik maak zelf heel simpele penne met gehakt en tomatensaus. Voor mezelf kook ik eigenlijk vrij weinig met vlees, en dan kan ik er opeens ontzettende trek in hebben. Martijn maakt de lekkerste appelmoes met kip in een krokant parmezaan/pesto jasje. Niet Instagramwaardig, wel goddelijk.

Ik heb zin om mijn huis wat onder handen te nemen. Ik zoek verschillende kleuren verf uit voor kasten en badkamertegels.

Eigenlijk wil ik het er NU opsmeren, maar zo werkt dat helaas niet. Schuren. Afplakken. Vetvrij maken. Grondverf…
Zucht. Allemaal geen geduld voor eigenlijk, maar het moet toch gebeuren. Schouders eronder!

3 Replies to “Wat een weer”

  1. Daarom heb ik zo’n hekel aan schilderen! Ik vind jullie dapper om toch op pad te gaan, ondanks de regen. Daar begin ik niet aan. En droge sokken en schoenen…. Geweldig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.