Wat een week

Maandagavond: assessment A.
Alles gehaald gelukkig, heel fijn! Ik had 5 bollen gemaakt, elk vertegenwoordigde een zintuig en een leeruitkomst van de studie.
De spreekbubbel | Mijn neus achterna | Van alle kanten bekeken | Hoe waait de wind | De proefballon
Aan de hand van deze bollen presenteerde ik mijn bevindingen tot nu toe en vertelde ik wat mijn volgende stappen zullen zijn.Dinsdagavond: op naar Amsterdam!

Gewoon gewerkt vanuit Amsterdam. Echt een groot voordeel van thuiswerken: hoeft niet per se thuis te zijn. Al voelen wij ons hier inmiddels wel echt thuis.
Ffwd naar vrijdagavond: Proost! Eerst champagne en dan stoofvlees, heerlijk.

“Er zit een muis in de boom.”
Martijn kijkt eerst naar buiten, maar ik wijs op de Ixxi.

“Daar!”

Zie je, Martijn ziet hem ook ­čÖé


Zaterdag lekker op pad. Naar buiten, een rondje wandelen en lunch bij de IJsbreker.H├ę, wat grappig. Bij de entree naar de Dappermarkt hangt een groot kunstwerk met allemaal blauwdrukken.

Martijn heeft uitgeplozen dat er in het Rijksmuseum een suikerstrooier tentoongesteld wordt die gemaakt is door een van zijn voorvaderen! Wat een SUPERVONDST! We gaan het direct zoeken.

Kijk nou! HOE COOL!! Je zou maar familie zijn van iemand die werk in het Rijksmuseum heeft staan.


De Nachtwacht ligt op zijn buik omdat het een nieuw raamwerk krijgt van aluminium. Leuk dat ze dat midden in de zaal doen. Het is zondag, dus er wordt niet aan gewerkt nu.

Het is niet zo druk in het museum dus ik kan een paar mooie detailfoto’s maken. Bonuspunten als je alle schilderijen kunt noemen.
Ben ik de enige die een soort Microsoft tattoo ziet op die hand hier??

En hoera voor gemeente Amsterdam! Wat een fantastisch bord ­čśÇ hahaha.

3 Replies to “Wat een week”

  1. Dat bord is geniaal, zou er voor keren. Ik herken 1 schilderij maar de naam hahahahaa. Ik heb de ruimte waar de nachtwacht eh ligt het beste gezien omdat het plafond zo mooi is. De nachtwacht trouwens ook.

  2. kan het verhaal niet helemaal volgen! Waarom champagne??
    en wat heb jij met Amsterdam?

  3. Leuk, die bollen! Amsterdam is ook leuk maar niet (meer) om te wonen. De Nachtwacht vind ik nou echt kunst. Zo mooi gemaakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.