Vrolijke bende

Meestal zit er wel een rode draad in mijn blogs, maar dit is gewoon een ratjetoe van dingen die me de laatste tijd vrolijk maakten.

Zo was ik illegaal op Schiphol om Martijn op te halen. Bij ‘Tulp’ in de auto zitten blijven zitten leek me extreem ongezellig. En ik was niet de enige.

Terwijl ik stond te wachten, moest ik lachen om dit gedicht (én om de man die de “GRATIS-mensen-GRATIS” coronazelftesten niet aan de man kreeg).

‘Ter herinnering aan al die plekken waar we niet heengaan omdat ze niet gezellig zijn.’


Dit lijken XL American pancakes maar het zijn Japanse soufflés. Die overigens precies naar XL American pancakes smaken. De setting van het Soufflé Café doet dan weer wél Japans aan; een elegant-hip interieur in combinatie met kawaii cartoons.


Op de markt kocht ik deze fleurigerd! Als ik het bordje mag geloven, heb ik daarmee een heuse ‘artisok’ in huis 🙂

We waren naar Remastered, echt fantastisch vond ik! Ik heb eigenlijk nergens foto’s gemaakt omdat ik zo druk was om alles ademloos in me op te nemen. Ben je bezig met je telefoon, dan mis je de helft en dat is hierbij echt zonde.

Pas bij de uitgang had ik weer alle tijd en daar kon je een eigen luchtballon, helicopter, ufo of raket inkleuren:

De tekening kon je vervolgens op het grote scherm de ruimte in lanceren, waar je platte kleurplaat een 3D figuurtje werd:

Kijk hem gaan! Woooosh!


Eindelijk kocht ik weer eens een net LEKKERE mandarijnen! Dat moet inmiddels ook al jaren geleden zijn. Ik trof voorgaande septembers steeds van die zoete, flauwe exemplaren die vroeger pas tegen Sinterklaas in de schappen lagen… en dan liet ik het hele seizoen maar weer aan me voorbij gaan… Maar deze zijn verrukkelijk zuur en fris. Ouderwets lekker!

One Reply to “Vrolijke bende”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.