Vliegveldoverpeinzingen

Twee vragen:

1) Waarom staan er midden voor de roltrappen op een vliegveld altijd extra paaltjes zodat je er niet normaal met je bagage door kunt? Ze zullen best een functie hebben. Weet iemand welke?

2) Horden reizigers dragen slippers. Ik verbaas me daar erg over, nog afgezien van het feit dat het in het vliegtuig meestal best fris is. Zelf draag ik namelijk op reis altijd mijn meest logge wandelschoenen en stop ik mijn slippers en eventueel andere gympen of hakken in de koffer. Wat ik mij afvraag: lopen die mensen dan echt de hele vakantie op hetzelfde paar slippers of hebben ze toch nog andere schoenen in de koffer? En vinden ze het niet erg dat die dan meer ruimte en gewicht innemen dan de slippers zouden doen? Ik ben echt benieuwd.

4 Replies to “Vliegveldoverpeinzingen”

  1. Oeh oeh ik weet t, ik weet t!! Antw 1: paaltjes zodat je niet met de kleine bagagetrolley’s van de ene naar de andrre verdieping van t vliegveld kan. Antw 2: die mensen zijn lui en liggen alleen maar op t strand en hebben dus idd alleen slippers nodig. Wat heb ik gewonnen???

  2. Waarom zou je met de kleine trolleys niet van verdieping mogen wisselen? Dat is handbagage! Hoe dan ook, de paaltjes staan er ook al voordat je je bagage hebt ingecheckt. Je moet er dus met al je koffers door. U gaat helaas niet door voor de vliegtickets.

  3. vraag 1: om te zorgen dat je koffers wel de juiste afmetingen heeft??

    vraag 2: met slippers aan,gaat er in ieder geval niets piepen van dingen die aan je schoenen zitten. Anders moet je je schoenen uitdoen en sta je met dikwijls blote voeten op een smerige grond!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.