Vakantie: deel 3

Bestemming Den Haag! Erwin en ik mochten in het heerlijke huis van mijn tante logeren.

De stad is natuurlijk leuk.

Maar de natuur is toch mooier. We hebben bijna elke dag gewandeld in de duinen van Meijendel,
Kijkduin en Noordwijk. Per ongeluk kwamen we in militair gebied verstrikt, waar schietoefeningen gehouden werden. Een benauwd moment. Het hertje dat we op onze dwaaltocht zagen, maakte wel een hoop goed.

Ons volgende avontuur was op het strand, waar twee vrouwen zich voor onze neus uitkleedden en naakt de zee in liepen. En zo warm was het niet die dag. Brrr..

We waren in Madurodam. Let op de ogen van Elmo links! En op de rechterfoto gluur ik naar binnen bij het Rijksmuseum, als je goed kijkt zie je de Nachtwacht hangen.
‘s Avonds was er Madurodam by Light, waar ik een hoop van verwachtte maar dat een ware aanfluiting bleek! Er was een lasershow die zich totaal niet op de gebouwen richtte, en een heel slap filmpje over Hansje Brinker met figuranten die in oma’s verkleedkist gedoken waren. Tenenkrommend.

Het weer was prima. Veel bewolking, maar voornamelijk droog. Eén dag scheen de zon volop en daar hebben we meteen gebruik van gemaakt door lekker in het Westbroekpark te gaan barbecueën. Zeer on-Haags, zo bleek, want het was er verder uitgestorven. Echt vakantie.

2 Replies to “Vakantie: deel 3”

  1. Die oogjes van elmo! te grappig! Al snap ik niet helemaal wat elmo daar doet?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.