Tuintje naar mijn hart

Mijn balkon krijgt bijna geen zon. Lastig om er dan wat kleur in te brengen. Maar, zoals elk jaar, ga ik vol goede moed naar het tuincentrum.

Ah… eigenlijk wil ik deze! Maar de poes slaapt vast ook liever in de zon.

Thuis meteen maar even aanpakken, die klus. Is altijd meer werk dan ik denk. Mijn rug sputtert behoorlijk tegen en groene vingers heb ik niet. Wat onkruid is en wat er hoort te staan? Geen idee. Paardenbloemen zijn óók leuk. Lekker geel.

Onorthodoxe oplossing voor een te kleine pot: doormidden zagen, die plant. We zien wel wat er van komt.

Ieuw!! Wie ben jij en vooral: wat doe jij daar? Met al je broertjes en zusjes? Nazoeken levert me engerlingen op, larven van kevers. Die wil ik niet! Ik graaf ze hopelijk allemaal uit en anders moet ik op zoek naar een bestrijdingsmiddel.

Voorlopig heb ik weer een vrolijk balkon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.