Sprookjes en stroopwafels

Het leek wel een sprookje vandaag in het bos.
Behalve dat sprookjes meestal niet zo druk zijn. Er waren eens… duizend auto’s die naar een parkeerplek zochten. Pfff… Maar toen die draak eenmaal verslagen was, konden neus en ogen wijd open.


Lekker kleurtje hoor!We waren in de Kaapse bossen bij Doorn. Deze foto is genomen vanaf uitkijktoren De Kaap. Ik ben gek op uitkijktorens.

Het kijkt alsof ik de kleuren enorm heb zitten manipuleren, maar zo kwamen ze uit mijn telefoon. En zo zag het er ook echt uit daar.

Het was een vrij relaxte week. Ik zat nogal ruim in mijn verlofdagen en besloot ze vanwege de drukte die mijn studie met zich meebrengt, daadwerkelijk eens op te nemen. Eind van de week moest het startdocument van de master worden opgeleverd, dus fijn dat ik wat extra tijd had.
Deze illustratie maakte ik voor het voorblad van het startdocument.

Zaterdag moest ik naar de Hema voor wat Sinterklaasinkopen en wat tref ik daar? Deze!

Naja…. Toevallig he.

Over stroopwafels gesproken, er is in Gouda een stroopwafel’muur’. Hetzelfde systeem als de snackmuur, maar dan met diverse stroopwafelproducten. Koekkruimels, stroopkoeken, strooplolly’s, luxe pakketten… echt superleuk! Aanrader als je in Gouda bent.

Vergaap je dan meteen aan dit Disneykasteel a.k.a. het oude stadhuis.

Blijft toch ook een sprookje.

3 Replies to “Sprookjes en stroopwafels”

  1. Oe Gouda ja moet nog. Sowieso stroopwafels die ga ik echt opslaan ik hou van dat soort gekkigheid! De herfst is prachtig en die kleuren dus ook.

  2. Tot mijn grote schande moet ik bekennen dat ik nog nooit in Gouda ben beweest. En zó ver weg is het niet.. Ooit ga ik dat doen. Wat grappig, jouw plaatje en dat van de Hema. Hebben ze afgekeken bij je?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.