Souvenir

Er staat al dagen een pakje Alpro soja bosvruchten in mijn koelkast. Gratis meegenomen van het Floortje Dessing Festival in het Omniversum. Ik vind Floortje leuk. Onbegrijpelijk dat zij zich leent voor zo’n stomme commercial voor Alpro soja. Totaal ongeloofwaardig ook, en het spul lijkt me vies.
Maar gratis is nooit weg dus nu staat er hier een pakje in de koelkast en ik durf het niet te proberen.

Gelukkig is het houdbaar tot 28 mei 2007.

7 Replies to “Souvenir”

  1. Niet om je te ontmoedigen hoor maar uit ervaring weet ik dattie vies is. Een of andere Kl**tviool bij Alpro heeft besloten dat alles naar yoghurt moet smaken dus is het zuurder. Niet dat het naar yoghurtdrank smaakt, het smaakt gewoon vies. Vroegah vond ik de aardbei wel te doen maar ook die hebben ze onder handen genomen. Het is nu getsie. Ik drink de gewone witte sojamelk, maar dan met muesli of Fruit and Fibre. Das wel te doen.

  2. Soja-yoghurt vond ik echt héél lekker. Soja-melk daarentegen echt een één-keer-en-nooit-weer-ervaring. Ik ben dus heel nieuwsgierig nu. Niet nieuwsgierig genoeg om het zelf te gaan testen. Dat natuurlijk niet. Dus doe jij het even? :o)

  3. Soja-ijs is heel erg lekker. Dit spul heb ik echter nog nooit gehad. Ik zou zeggen: doe in een glas een drankje dat je lekker vind, dan kan je dat meteen opdrinken als dit echt vies blijkt te zijn. maar het zal wel meevallen, toch?

  4. Die smaken van Alpro Soya zijn inderdaad vies. De nature “melk” smaakt daarentegen heerlijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.