RTL Decibel

De afstandsbediening van mijn tv is stuk. Niet helemaal, maar een beetje. Eerst deed alleen de 1 het niet meer, toen begaf de 9 het en daarna ook het knopje voor volume-. Tot zover nog goed mee te leven. Als ik naar 1 wilde, toetste ik 2 en daarna P-. Om de tv zachter te zetten, drukte ik op MUTE en daarna op volume+.
Zolang ik niet op pagina 150 van teletekst hoefde te zijn, was er niet veel aan de hand.
Maar nu is de MUTE ook stuk. De tv kan dus niet meer zachter, het is of keihard aan, of uit.
Ik kocht al een universele afstandsbediening, maar die werkt helaas niet op dit el cheapo merk, gekocht bij de Blokker. Nu ben ik op internet aan het zoeken voor een oplossing en ik tref daar op een forum wat lotgenoten:

“ik heb een provision tv, de afstandbediening is kapot heeft iemand toevalig eentje die ik kan gebruiken?”

“I bought a Provision TV from Blocker about 3 years ago, now the remote control is broken and Blocker can not help me with getting a new remote control. Any one knows where I can find the manufacturer or distributor of this TV? or how I can get a new remote control? Any contact phone or e-mail would greatly appreciated.”

“ik heb een provision maar alleen doet het afstandb. niet meer ….”

Ik kan geen site vinden van het merk Provision en de handleiding van de tv vermeldt nergens een adres of telefoonnummer.

In mijn glazen bol doemt een nieuwe tv op.

4 Replies to “RTL Decibel”

  1. Vaak kun je op de tv zelf ook nog wel het een en ander bedienen. Maar jou kennende, heb je dat al wel geprobeerd. Nou ja, ik zeg het nog maar even voor de zekerheid.

  2. Ik heb ooit bij de Lidl een universele afstandsbediening gekocht die het bij onze Nordmende TV prima doet. Zal ik eens komen kijken of hij het bij jou ook doet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.