Random verslagje

Waar ik de afgelopen dagen van genoot: een Hollandse nieuwe (met chocomel ja, niet per se een gouden combinatie maar beide smaakten mij goed) en een glaasje Blanc de blancs op een behaald schooljaar.
Ik zit in mijn zoektocht naar een lekker alcoholvrij drankje in een chocomelfase. Vindt de horeca vreemd.

Bestel je kinderdrinken, dan krijg je geen glas maar een rietje. Eigen schuld.

Ondertussen snoepen de mieren volop aan de gifkorrels. Al weken eigenlijk… ik ben blij dat ze er zo druk mee zijn en dat de doosjes gestaag leeg gaan, maar van mij mogen ze nu ook gewoon massaal het loodje leggen.

Maandag had ik mijn laatste assessment van het schooljaar. Ik had voor de gelegenheid mijn kaplaarzen aangetrokken (als onderdeel van mijn presentatie die rondom het thema ‘aarde’ was opgesteld) en die kreeg ik eenmaal thuis met geen mogelijkheid meer uit. Het kostte me meer dan tien minuten geworstel en heel veel zweet.


Maar het assessment ging goed en ik behaalde mijn schooljaar op alle punten, HOERA!! Daarmee zit ik nu precies op de helft van mijn studie en ik moet zeggen: ik ben hard toe aan wat vrije tijd. Dit weekend zet ik alle commentaar op een rijtje en schrijf ik nog een plan van aanpak voor het 3e semester, maar dan neem ik echt even pauze. Het is nodig.

Dat wil zeggen: het werk gaat natuurlijk gewoon door.

Ik blijf me vergapen aan het uitzicht vanaf de 36e.


Was ook nog bij de bloedbank. Waar mijn Hb-gehalte eerder altijd rond het randje schommelde en ik regelmatig werd afgekeurd, was het nu maar liefst 9.2! En de vorige keren was het ook al zo hoog. IJzersterk ben ik, ha!

3 Replies to “Random verslagje”

  1. jakkes, een hollandse nieuwe met chocomel.
    Houdt het maar bij een lekker wit wijntje!

  2. Ik vind het altijd zo knap als mensen studeren! Ik moet er niet aan denken. Aan haring ook niet trouwens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.