Omdat ik verder niks meemaak, volgt hier een overzicht van dingen die ik kocht


Blij! Dit weekend hing ik een nieuw plankje in de douche op. Een plankje waar de spulletjes NIET vanaf glijden. Had ik veel eerder moeten doen. Maar nu ben ik al dagen in mijn nopjes om dit plankje en dat is ook leuk.


Het zou zo fijn zijn als er lekkere alcoholvrije wijn bestond. En omdat de verschillende merken je in Dry January om de oren vliegen, dacht ik: ik ga ze stuk voor stuk proberen. Nou. Deze kan alvast van de lijst. Dure druivensap met vlierbloesem, erg zoet, bleh. En de foto is nog wazig ook. So much for 0.0%


Een agenda 2021. Ik wilde eigenlijk wachten tot ik hem gewoon in de winkel kon halen, maar toen begon ik verjaardagen te vergeten. Een serieus signaal om toch maar te bestellen.


Gelijk maar wat nieuwe kaarsen erbij. Ik vond het webshopassortiment van de Hema eerlijk gezegd erg tegenvallen. Er was heel veel uitverkocht of helemaal niet online verkrijgbaar. Ook had ik een aparte bezorgervaring.


Nieuw opfleurboeketje gehaald. Het wachten is op blauwe druifjes. Iemand een idee waar je ze in Rotterdam of Gouda kunt kopen?

One Reply to “Omdat ik verder niks meemaak, volgt hier een overzicht van dingen die ik kocht”

  1. het is nog iets te vroeg voor blauwe druifjes. Het zijn knolletjes,
    misschien al wel in een tuincentrum, gewoon proberen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.