Nog één week

Volgende week om deze tijd loop ik hopelijk zorgeloos een rondje door de dierentuin. Dan is het radioproject gelanceerd, mijn assessment achter de rug en kan ik even ontspannen. De afgelopen weken waren veel te druk en stressvol. Ik heb zelfs mijn bloeddonatie uitgesteld. Niet omdat ik me niet lekker voelde, maar omdat ik dacht: ik ben nu al zo moe. Als er straks bloed getapt is, gaat mijn weerstand nog nét iets omlaag, word ik verkouden en dat kan ik nu niet gebruiken. Geen fijne beslissing om te moeten nemen dus graag na deze week weer terug naar normaal svp.
Ik verzamelde bewust wat blijmakers om me eraan te herinneren dat er meer in het leven is dan werk en studie.

Tulpjes! Ik zie buiten ook al wat groene sprietjes opduiken. Kom maar door hoor!


Roze luchten en een mooie tekening van Leah naast mijn bureau.


De boeken die ik tot nu toe las voor de studie (niet helemaal compleet zie ik). Stuk voor stuk interessant.


Een verorberde lunch die dubbel zo heerlijk was. En lekker eten, én even weg achter het bureau.


Maffiapraktijken in de WE…


En last but not least: ZON! En een balkondeur die een beetje open staat. Wat een genot is dat.

3 Replies to “Nog één week”

  1. werk is inderdaad niet alles! Zorg, dat je een geen burn out krijgt.
    Genieten van de kleine dingen, inderdaad tulpen!

  2. Ahh de eerste tulpen van het jaar, dat vind ik altijd zo leuk. Ik heb ook een bosje staan thuis 🙂 En met de zon die binnen schijnt zien ze er nog leuker uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.