Morgen weer een dag

De feestdagen zijn bijna ongemerkt voorbij gegaan dit jaar. Ik werkte deels door, zat deels aan de studie en de overige tijd at ik.

Dat mutsje kon ik wel waarderen 🙂

Ik heb geen overzicht van muziek, boeken of mijn blogjaar. Wat dit jaar nieuw was: ik werd een paar keer gevraagd voor een samenwerking. O.a. door een reisorganisatie of ik een reisartikel wilde schrijven over Egypte. En een lingeriemerk met ca 1500 bezoekers per dag.
Weten zeker niet dat ik er maar 13 heb 🙂 Maar al had ik er 1300… het idee dat ik bewust moet gaan influencen, staat me tegen. Dus ik sla elk aanbod af.

1 Januari blijft een moeizame dag. Dat hele Oud & Nieuw: not my favourite. Een beetje wind blies de vuurwerkshow af, dat was een domper. Ik ontdekte dat het doosje met speculaasbonbons uit mijn kerstpakket bestond uit losse dadels, noten en speculaaskruiden waar we zelf balletjes van moesten maken. Géén chocola. Bonbons zonder chocola. Zucht. Niet eens een foto van gemaakt.
We maakten nog andere hapjes:

guacamole
borrelbrood
ajo blanco, een koud amandelsoepje. Misschien een aanrader onder de Spaanse zon. Onder de kerstboom: not so much.
empanadas

en de lekkerste Zeeuwse bolussen die we ooit maakten. Voor het eerst met een mixer met deeghaken gekneed en dat scheelde denk ik.

Nou proost dan maar! Heerlijke champagne overigens. Die hadden we om negen uur al opengemaakt, zodat we de fles nog samen buit konden maken.
Om 00.30 uur lag ik erin.

Gisteren gelijk mijn huis ontkerst. Martijn ging weer naar huis, geen fijn moment. Nog even gestudeerd. Vandaag weer aan het werk met een sombere wolk boven mijn hoofd. Best wat lege schappen bij de Jumbo, o.a. bij het bakpapier .

Jumbo bakpapier: 30 vel voor 0,99. Alles op. Nog wel verkrijgbaar:

Toppits: 16 vel voor 3,70. Typisch gevalletje toedeledokie.
Straks nog squashen. Hopelijk kan ik mijn bui afschudden, maar voor nu leg ik me er maar bij neer.

Morgen weer een dag.

6 Replies to “Morgen weer een dag”

  1. Het is natuurlijk helemaal niet grappig. Maar ik moet toch een beetje grinniken over wat je allemaal schrijft. Het is het allemaal nét niet, he? Hoewel? Die Zeeuwse bolus.. die zou ik niet afslaan als hij nu op mysterieuze wijze voor mijn neus verscheen.

  2. Haha dat lingeriemerk heeft me volgens mij ook gecontacteerd. Ook niks mee gedaan 🙂 Dat reisbureau mag je dan weer wel naar me doorsturen haha! Ik lag er ook vroeg in met Oudjaar, maar dat vind ik helemaal prima zo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.