Maakmodus

Voor de studie ben ik lekker veel aan het maken.

Experimenten in Texspace en de metaalwerkplaats (ja, ik poogde een schildpadje te maken maar de lasskills laten nog te wensen over. Hij had ook nog pootjes. Had.)In de houtwerkplaats maakte ik een schuif die ik daadwerkelijk kan gebruiken voor onderzoek. Erg blij mee.Het is de bedoeling dat we onze onderzoeken zelf ook ontwerpen. De manier van vragen, de soort vragen, de vorm van de vragen; alles beïnvloedt de uitkomst. Dus hier moeten we goed over nadenken. Ik denk dat ik dit het allerleukste onderdeel van de studie vind.
Ik stuurde mijn collega’s pakketjes met verschillende opdrachten. De antwoorden hoop ik de komende weken binnen te krijgen.

Ook experimenteer ik in mijn keuken met het maken van smakeloos snoep.

Dit als onderdeel van een serie ‘Attentie attenties’ die ik bedacht om zowel zintuigen als gedachten even te prikkelen. Ik probeer pepermuntjes en winegums te maken waar alle smaak uit verdwenen is: Zo smaakt corona.Pepermuntjes maak ik van alleen gelatine, maïzena en water en de winegums van gelatine, water en kleurstof. Benieuwd of dat wat wordt!

4 Replies to “Maakmodus”

  1. Wat ben jij heerlijk creatief! Ik herkende je schildpadje dacht net nog een beetje afwerken en het is klaar. Ik vind het nogal eens jammer dat als ik iets wil mijn vent het altijd moet doen. Of als ik het zelf wil doen hij het in 5 minuten kan en ik gooineigingen krijg na een uur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.