Lekker bezig*

*Lekker bezig is de slogan van Milner.
Alpro gebruikt de zin ‘Lekker bezig zo’.
Dat je niet denkt dat we elkaar allemaal napraten.


De oliebollenkraam wordt alweer opgetuigd! De schilder is nog bezig, maar de verkoop is ondertussen al gestart. Ik ben zo blij dat ik oliebollen goed kan weerstaan. Een bolletje met oud & nieuw vind ik best lekker, maar ik heb er verder geen schreeuwende nood aan. Stel je voor dat er drie maanden per jaar overal chocoladekraampjes zouden staan. Dan was ik verloren.


Met studie en werk én het naderende onheil van donker, nat en koud heb ik mezelf beloofd goed voor mezelf te blijven zorgen. Extra prio dus voor gezond eten, goed slapen en in beweging blijven. Van eten en slapen hou ik, dus de enige valkuil daar is dat ik er tijd voor moet overhouden. Bewegen is een ander verhaal. Van sporten gruwel ik. Om toch niet te verslappen, doe ik deze maand mee aan de October Challenge van Rebecca Louise. Elke dag een full body workout van tien minuten en een set oefeningen. Maandagavond squash, donderdag en vrijdag 40 minuten fietsen en in het weekend nog een wandeling daarbij. Moet volstaan zo.


Om mezelf te verwennen heb ik een bath bucket gekocht! Gezien op etalles en was meteen enthousiast. Ideaal! Ook fijn als ik er in de vrieskou straks mee op mijn balkon kan zitten. Al moet ik dan nog even nadenken over een vulslang. Van tevoren had ik de maten wel bestudeerd, maar echt beeld van de precieze grootte van het ding krijg je dan toch niet. Hij is ENORM!! Ik kan het ding echt nergens in huis kwijt, dat is wel balen. In ik vind hem ook spuuglelijk. Maar heb hem al getest en het is wel heerlijk dobberen hoor. Misschien gebruik ik hem alleen deze winter en verkoop ik hem daarna weer door.


Vrijdagavond nog naar Gouda en dat betekent: geen wijntje. Ach, zo’n glaasje is ook lekker.

One Reply to “Lekker bezig*”

  1. dat wordt een drukke maand Mara en dan ook nog een bubbelbad op je balkon!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.