Laatste dingetjes

Het is gelukt! Mijn goede voornemen van 1 januari is geslaagd. Op het nippertje, dat wel, want beide rollen zijn BIJNA op. En vandaag had ik ook nog zo’n metertje plastic folie nodig voor een gerecht, zat hem wel even te knijpen want ik heb dus echt nog geen nieuwe gekocht. Dit jaar ben ik heel bewust bezig geweest met het uitsparen van folies. Ik heb zoveel mogelijk bakjes, siliconen zakjes en foodhuggers gebruikt en dit zit nu helemaal in mijn systeem. Blij mee!

Deze week was ik vrij van werk, maar ik ben druk bezig geweest met het voorbereiden voor mijn eerste assessment van de master. Daartoe moet ik een reflectieverslag en een onderbouwend portfolio inleveren en een presentatie voorbereiden. Veel werk, maar ik ben tevreden met wat er nu ligt. Voor de presentatie heb ik nog wat te knutselen. Gisteren ben ik bezig geweest met het modelleren van een neus van klei. Hahaha, de methode ziet er natuurlijk niet uit maar de neuzen zijn best goed gelukt.


Dat er iemand is die bedenkt dat de c voor controle en t voor test logische letters zijn, geloof ik best. Maar ik vind het lastig te begrijpen dat er niemand op het idee komt dat die c in het geval van corona of COVID superverwarrend is. Zó onhandig! Inmiddels ben ik eraan gewend, maar ik ben vast niet de enige die zich kapot schrok bij de eerste zelftest.

Hoe dan ook, goedgekeurd voor vanavond! Zin in een avondje gezelligheid.

Dit ziet er best luguber uit eigenlijk, maar zijn de resten van een granaatappel. Zul je net zien dat de bakjes met losse pitjes uitverkocht zijn als je ze nodig hebt. Dan maar een hele vrucht. Wat je ook doet: NIET met een lepel op dat ding gaan rammen, want je keuken zit in no-time onder de rode spetters… over luguber gesproken. Ik heb een soort van gepeld, dat ging beter. Ietsje.

Morgen mag ik gelijk mijn booster halen en ik ruim dan ook meteen alle kerstzooi op. Heerlijke start van het nieuwe jaar. Op 2022!

3 Replies to “Laatste dingetjes”

  1. maak jij niet iedere dag goede voornemens, waarom altijd alleen op 1 januari?? Heb jij zo’n grote neus of zijn ze allemaal zo groot?
    Ik wens jou een fijne jaarwisseling!

  2. Granaatappel bahbah.
    Zag een paar maanden terug dat dat plastic niet te recycelen is en nu leer ik mijn vent dus af het te gebruiken. Die pakt alles in dat spul en dat werkt nooit. Je hebt een mooie neus!

  3. Haha dat granaatappelverhaal is zo herkenbaar, maakt echt heel veel rodigheid in je keuken he! Proficiat trouwens met je vershoudfolie! Chapeau, tof om te zien dat er inderdaad zo veel alternatieven bestaan tegenwoordig. Ik heb zo van die bijwax-dingen, ook best handig! Maar zo’n foodhuggers lijken mij ook echt de max om te hebben. Liefs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.