Knorrig Konijn

Ik sta ingeschreven bij een onderzoeksbureau als proefkonijn. Soms word ik door het bureau dan gebeld met de vraag mee te willen werken aan een onderzoekje op locatie waarbij altijd een vergoeding geboden wordt. Zo heb ik al eens stoomgroenten getest en afgelopen weekend werd ik gebeld voor het beoordelen van een commercial. Dinsdagavond om 18.15 uur zou ik in de stad verwacht worden, het onderzoek duurde een half uurtje en ik kreeg 25 euro beloning. Nou, daar had dit konijn wel oren naar!

Vandaag kreeg ik echter te horen dat ik niet mee mag doen omdat ik grafisch ontwerper ben en “dus” werkzaam ben in de reclamebranche. En dan ben ik blijkbaar niet objectief genoeg, of misschien denken ze wel dat ik met het idee van de commercial aan de haal ga.
Jammer hoor.

Want in gedachten had ik mijn extraatje al uitgegeven aan de kalender van Camilla Engman of Steve Mack’s alfabetboek.

Moet ik toch maar spaarvarken worden.

One Reply to “Knorrig Konijn”

  1. Die kalender van Camilla Engman is zooo leuk!!
    In Hong Kong kon ik trouwens bij Page One (supergroot Engels boekhandel) kalender kopen ‘gefeatured’ met allerlei bekende illustratoren (bv die van Toki Doki). Maar ik was weer te gierig; hij was $145 dollar volgens mij, en eigeniljk dus maar zo’n 14 euro.. vind het wel jammer nu ik terugdenk… Wees niet te zuinig!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.