Kantoor Keukentafel

Twee weken geleden schoof ik bescheiden aan een hoekje van de eettafel met mijn laptopje en Wacom. Het was een beetje behelpen en saai zonder collega’s, maar voor drie weken goed te doen.

De persconferentie van maandagavond waarin werd aangekondigd dat de maatregelen tot juni gaan duren, hakte er bij mij goed in. JUNI! Het is nog geen april! Ik kan de periode nog steeds niet goed overzien en moet mezelf blijven toespreken om elke dag opnieuw te bekijken. Het benauwt me vooral dat we zo in vrijheid beperkt worden. Ik vind het alleen thuis heerlijk, maar heb wel graag zelf de keuze. Gelukkig mogen we nog steeds naar buiten.

Vanwege het langere thuisblijfvooruitzicht is de werkplek uitgegroeid (ontploft) tot kantoor-de-luxe met meer comfort.
Plantje om zuurstof en spirit te verhogen, een echte bureaustoel met een dekentje tegen de kou…


… de laptop naar een hoger niveau getild door De mooiste wandelingen van Nederland, extra muis en toetsenbord.

En wat ben ik blij met deze investering van een euro van Blokker!

Het grootste voordeel van thuiswerken is extra tijd om iets lekkers te maken. Bijvoorbeeld brood (toen had ik nog bloem), verse pesto en pittig stoofvlees.Om mezelf wat op te fleuren heb ik bloemen gekocht.

Doe ik ook nog iets van werk? Zeker! En veel ook. Er ligt een berg opdrachten te wachten, van kleine klusjes tot grotere campagnes. Plus de extra corona-dingetjes, bijvoorbeeld videoboodschappen van de burgemeester monteren en spoedklussen zoals dit bord voor op speelplekken.

Als het mag van mijn to-do lijst, ga ik ook elke dag even naar buiten. Een klein rondje frisse lucht en vitamine D vangen.

Op die anderhalve meter houdt de zon een vrij ruime marge aan dus mogen de stralen je gelukkig gewoon aanraken.

One Reply to “Kantoor Keukentafel”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.