It’s beginning to feel a lot like Christmas

Straks even een adempauze, maar eerst nog die laatste loodjes. Hoe zwaar ze zijn?

Zoiets ongeveer. Ik sjouw van Rotterdam naar Utrecht naar Gouda en weer terug, maar niet in logische volgorde en waar mijn fiets en mijn auto staan blijft een voortdurende hersenkraker. Verbruikt een hoop MB’s aan denkcapaciteit.

Ik hoor tegenwoordig vaak dat ouders hun kinderen elk jaar 1 bijzondere kerstbal laten uitkiezen. Superleuke traditie! Maar ja, zonder kinderen… kies ik dus gewoon ZELF! Dit jaar mijn eerste exemplaar en ik ben er blij mee 🙂


Sowieso ben ik blij met de boom. Elke ochtend vlug de lichtjes aan. Een extra lichtje achter Jozef en Maria in de stal.

Deed PostNL dit altijd al bij enveloppen met kerstzegels? Ziet er gezellig uit vind ik.

Kort stukje maar meer kerstigs heb ik even niet. Het wachten is op het eerste meesje dat de zadenbol bij het raam ontdekt.

One Reply to “It’s beginning to feel a lot like Christmas”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.