Ik wil bolletjes

Waar ik ook werk, ik sta op de een of andere manier altijd de vaatwasser uit te ruimen. Het lot van vroege vogels misschien. Hoewel ik nooit echt de allereerste ben en er dus ook mensen bestaan die de volle vaatwasser negeren, gewoon de laatste beker uit de kast trekken of een papieren bekertje nemen en aan het werk gaan.
Steeds als ik op De Rotterdam werk, is het zo prachtig, ik blijf er foto’s nemen. Afgelopen week lagen er weer cruiseboten onder de toren.

Kijk er zijn al zwemmers op dit vroege uur!

Ook als het helemaal licht is: ik blijf me vergapen.

Deze week had ik geen les in verband met de herfstvakantie en dat gaf volop extra genietruimte. Bijvoorbeeld om bananenbrood te bakken.
En voor avondwandelingetjes met dit bizar zachte weer.

Op de punt van het eiland zijn ze in de weer met drones. Er is een stuk afgezet met hekken en ze zijn aan het testen voor een commercial.

Helaas worden we weggestuurd van ons bankje (we vonden het al zo rustig!) Blijkt dat we verboden toegang borden gemist hebben. Die dus niet ontzettend logisch neergezet waren. Hoe dan ook, vanuit huis kunnen we de show ook goed zien.Ik plant een heleboel tulpenbollen. Kan niet wachten tot ze de grond uitkomen.

We sluiten de week weer af met een fijne wandeling bij Quackjeswater. Zonder jas vanwege de temperatuur maar wel met een heel lage zon. Best een sfeervolle setting.

6 Replies to “Ik wil bolletjes”

  1. er zijn altijd mensen, die het werk aan andere overlaten!
    Mooie lichtjes show.

  2. Oh, wat leuk die drones! En die cruiseschepen ook trouwens. Lief dat je de vaatwasser steeds uitruimt. Ik en mijn OCD zouden hem trouwens nóóit zo inruimen. Heb je wel de bekers op kleur in de kast gezet?

  3. Och het Quackjeswater mensen geloven mij nooit dat die naam echt gebruikt wordt. Ik kwam er heel lang geleden als kind. De commercial bijzonder ik gok een loterij of casino.

  4. Wat een prachtige foto’s van Rotterdam. Dat uitzicht vind ik echt heel bijzonder. En wat apart toch eigenlijk dat je kunt zwemmen op een boot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.