Ik dacht dat ik wakker was

Alweer vijf voor half. Sinds mijn wekkerradio mij tot twee keer toe op het moment supreme heeft laten zitten, ben ik extra alert op de tijd ‘s nachts. Ik besluit dat het geen zin meer heeft om me nog om te draaien en ik hou mezelf wakker. Ondertussen kan ik mooi bedenken wat ik straks zal aantrekken. De ideale outfit schiet me na een tijdje piekeren te binnen. Ik vind het wel wat vreemd dat de wekker nog niet gegaan is en ik kijk nogmaals op de klok. Ah, pas half VIER geweest! Ik heb nog drie uur… na een wc bezoek kan ik weer heerlijk gaan slapen. Ik spreek mezelf nog eens ernstig toe dat ik niet moet vergeten wat ik nou bedacht had en val in slaap.
Ik word keurig door de radio om half zeven gewekt en meteen zie ik de outfit weer voor me. Maar…. ik heb die kleren helemaal niet!

5 Replies to “Ik dacht dat ik wakker was”

  1. Ik ben geen hypnotherapeut, maar als je droomt dat je wakker wordt dan moet je uitkijken. Misschien moet je maar eens flink uitslapen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.