Ieniemini olifant en vogelperspectief


Steeds als ik langs dit bord fiets verbaas ik me erover. Het hangt in de buurt van Diergaarde Blijdorp, dus de betekenis is me duidelijk. Maar is dit écht het allerduidelijkste icoon van een olifant? Het doet mij denken aan zo’n Chinese draak waar twee mannen in zitten. In plaats van een draak dragen ze hier een olifantenlijf en kop met slurf.
En dan de grootte van het icoon… zeer teleurstellend voor zo’n majestueus dier, toch?

De fuutjes zijn lekker bezig met hun nest.

Deze trof ik maandag op mijn deurpost aan. Meteen een reminder om iets te onthaasten.

Over reminder gesproken: Ik heb hoogtevrees. Ik herhaal: hoogtevrees.
Waarom vergeet ik dat altijd? Op de één of andere manier trekt de hoogte me enorm en voor ik het weet, zit ik in dat reuzenrad in Lille of heb ik me aangemeld voor die klimcursus (!!) en sta ik doodsangsten uit. Zo ook op de steigerconstructie op het dak van de Sint-Jan in Gouda. Supermooi, maar VERSCHRIKKELIJK!One Reply to “Ieniemini olifant en vogelperspectief”

  1. leuk hé, dat jong grut, ik heb 3 jonge goudvissen in de vijver.
    Ik heb ook hoogtevrees, ga daar dus echt niet staan!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.