Huizenruil met Arnhem

27 december ziet er zo uit:


Code geel vanwege de storm en regen, regen, regen.
Wij ruilen van huis met Arnhem.


Na de nodige boodschapjes te hebben ingeslagen, bak ik een perentaart waar we de rest van de dagen van smullen. Verder installeren we ons binnen. Martijn aan de eettafel met zijn computer, ik met een boek op de bank. Heerlijk!! Het huis heeft nog dezelfde fijne sfeer als bij onze eerdere ruil en het is ook een verademing om even niks te hoeven. Niet toch even naar buiten om de buurt te verkennen, geen knagende klusjes op de to-do lijst; helemaal niks. We bestellen Thais op advies van onze huizenruiler. Goede keuze.

De volgende ochtend schijnt zowaar de zon!We maken een heerlijke wandeling in de buurt (HEIDE! In de buurt! Wat een luxe), doen nog een laatste boodschap en maken spaghetti rustico. (Hoe simpeler de pasta, hoe goddelijker lijkt het. Mmmm…)

Op de 29e regent het de hele dag. Toch gaan we wandelen, een route van 15 kilometer.De regen is op zich niet eens vervelend, alleen even stoppen om te lunchen is een beetje behelpen. Vuilniszakken over het natte bankje. Een kwartier na de lunch breekt de zon door. Zul je altijd zien. Omdat we vroeg beginnen, zijn we om een uur of twee weer thuis.

We bestellen Turkse voorgerechtjes. Ik bestel nooit eten, maar nu dus tweemaal omdat we niet uit eten kunnen en het toch een beetje vakantie is. Ook weer zo lekker.

Nog één nachtje slapen, het huis opruimen, inpakken, nog een laatste wandeling op de Veluwe en dan weer huiswaarts.

One Reply to “Huizenruil met Arnhem”

  1. Jullie hebben een flinke tippel gemaakt en genoten van twee dagjes weg. Nog een nachtje en 2020 is voorbij. Over en uit.
    Fijne jaarwisseling!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.