Hoor wie klopt daar, kindren

Sinterklaas! Ik zag hem nog lopen, de beste man, vanmorgen ging hij op bezoek bij het schooltje aan de overkant. Hij heeft me dit jaar weer behoorlijk verwend! Toen ik gisteren thuis kwam, hadden de Pieten gestrooid. Op bijna elke traptrede lag wel een pepernoot, en met drie lange trappen tikt dat best aan 🙂

pepernoten

In mijn schoen vond ik laatst het geweldige boek van Terry Border: Bent Objects. Ik ben al jaren fan van zijn weblog en dit boek stond al een tijdje op mijn verlanglijst.

bent objects

bentobjects2

Verder kreeg ik nog o.a. deze grappige glasmonstertjes

glasmonsters

en een échte GOUDEN Gogo!!

goudengogo

One Reply to “Hoor wie klopt daar, kindren”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.