Het leven van een ambtenaar

Sinds april werk ik bij de gemeente Gouda en dus ben ik ambtenaar. Een stap die ik zet om verder te komen, maar mijn imago klettert vanuit de hippe reclamewereld een stoffige kelder in.

Lekker laten liggen.

De waarheid is dat de gemeente mij trakteert op hersenvoer in de meest uiteenlopende onderwerpen. Werken mijn collega’s bijna allemaal voor één afdeling, ik vlieg van afval naar financiën en van jeugdzorg naar de Databrigade. Voor de één maak ik een proces inzichtelijk met een infographic, voor een ander ontwerp ik een flyer die analfabeten ook snappen. Oorkondes, bundels, verkeersborden, bidbooks, bordspellen, presentaties… ik mag mijn tanden overal in zetten. Heerlijk!

Heb je er al beeld bij? Hieronder enkele voorbeelden.

Collage en gedicht bij een stuk over diversiteit en inclusie

Logo voor vergroeningsproject vanuit burgerinitiatieven

Infographic voor het Expertisehuis Communicatie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.