Het is hier fantastisch!

Eerlijk gezegd zie ik nog meer gelijkenissen tussen een tang en een varken dan tussen verhuizen en vakantie, maar je moet er toch de moed inhouden. Want wij reisden deze zomer vooral heen en weer over het eiland.

• Waar anderen de zon opzochten, hebben wij hitte in eigen huis.
• We logeren enthousiast tussen de muggen.
• We vergapen ons iedere dag aan het uitzicht.
• We zoeken ons rot naar onze eigen spullen en tasten naar lichtknopjes die heel ergens anders blijken te zitten.
• We leren nieuwe mensen kennen, of eigenlijk voornamelijk nieuwe “mannetjes.” Zo kregen we al bezoek van verschillende bezorgmannetjes, technische mannetjes, installatiemannetjes, reparatiemannetjes en communicatiemannetjes. De een overigens handiger dan de ander, en qua niveau variërend tussen babbelende Truus en boerenhork. Maar; de Fransen schijnen ook niet alles te zijn.
• We hoeven nog net geen muntjes in de douche te gooien, maar verder lijkt onze douche als twee druppels water op een campingdouche. Met de nadruk op twee druppels water.

En nu hebben we óók nog een weekendje weg geboekt. Echt decadent.

3 Replies to “Het is hier fantastisch!”

  1. Mooi huisje! Leuk ook die guerilla-actie, het kan echter escaleren tot het punt waarop jullie in het geniep zwembaden en tennisbanen in elkaars tuin plaatsen > DAT ZAL HEM LEREN!

    Jammere aan die foto met die witte streep op je broek is dat het gelijk zo’n cliche-hollywood-beeld opriep van het verliefde stelletje dat tijdens het verven een spontaan verfgevecht begint…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.