Hemelsgroen kiest oranje

Ik heb besloten dat ik een nieuwe mobiele telefoon nodig heb. Hoho, dat is wel erg nieuwe millennium, Kluun én mobieltje tegelijk. Ik kan me verdedigen.
De accu van mijn ooit bij de Etos aangeschafte telefoon loopt steeds leeg. Ik kan laden wat ik wil, maar de energie stroomt er binnen enkele minuten weer uit en dat is niet handig. Ik vrees dat hij zich door mijn gebrek aan aandacht lusteloos voelt.
Ik ben dus op zoek naar een exemplaar dat niet snel eenzaam is. Want, voor alle duidelijkheid, ik ga de nieuwe telefoon natuurlijk niet gebrúiken! Tsss, wat dacht jij dan. Ik heb hem alleen voor noodgevallen bij me. Met slechts het nummer van mijn vrienden van de wegenwacht en van de garage erin geprogrammeerd.
Ik heb mijn zinnen gezet op een prepaid telefoon van Orange. Ik hou wel van een kleurtje, maar buiten dat belooft de folder dat mijn “beltegoed onbeperkt geldig” is daar. Toch fijn dat zo’n maatschappij inspeelt op de wensen van een klant.

4 Replies to “Hemelsgroen kiest oranje”

  1. Je kunt ook gewoon een nieuwe accu kopen voor je mobieltje.Is waarschijnlijk stukken goedkoper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.