Groeten uit Spijkenisse

Spijkenisse zou wellicht in eerste instantie niet als vakantiebestemming opborrelen, maar het blijkt toch heel aardig toeven hier. Er is een park met Schotse Hooglanders en een vernieuwd stadshart. Bovendien is ons huisje van alle gemakken voorzien; prima bed, eigen keuken, een bad, een snelle internetverbinding en een tuin, waar we ondanks het frisse weer best nog eens een straal zon vangen.
De gratis fietsen komen goed van pas. We rijden eau-de-koelogne opsnuivend door de weilanden naar Hellevoetsluis. Tien kilometer is goed te doen maar de billen zijn toch blij als we op de plaats van bestemming zijn. Ik scoor nog een jurkje dat in Slowakije echt niet goedkoper geweest kan zijn.
Al eerder zijn we in het gezellige Brielle waar we toevallig het festivalletje Brielle Brult meepikken en lopen we een lange tocht door de duinen op de Kop van Schouwen. We plukken bramen en voeren de paarden onderweg. En ‘s avonds bakken we pannenkoeken en kijken gewoon naar het Nederlands elftal op tv.
Een betere vakantie kan ik me niet voorstellen.


One Reply to “Groeten uit Spijkenisse”

  1. Ha lieve Mara,

    Lekker op mijn thuisfrontje geweest! Vlak bij mijn mams en paps. Brielle is ook gezellig he! Je bent nu vast alweer aan vakantie toe. Kus van Ier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.