Geen vakantie, wel herfst


Ik kan nooit onthouden welk thema ik nou moet hebben om dichtbij de aankomsthal te staan. En volgens mij staan er ook geen verwijsborden op het parkeerterrein zelf. Dus die auto gewoon maar ergens tussen steken en er dan achter komen dat ik weer he-le-maal in de verste uithoek sta. Geeft niet. Ik ben altijd blij dat het allemaal gelukt is met rijden en dat we samen naar huis kunnen.


Mijn thermosmok doet het! Ik was zo dom om gulzig een slok te nemen. Normaal drink ik mijn thee best heet, maar ik was even vergeten dat dit water direct vanuit de cooker in de mok gegaan was. Aan de buitenkant voel je dat natuurlijk ook niet…. ik verbrandde mijn bovenlip en tong enorm. ZEER dat het deed! Ik heb wel twee uur met een bananenschil tegen mijn lip gezeten (het was het enige koele dat ik daar op mijn flexplek voorhanden had). Aan de rare kadrering van foto kun je zien dat ik echt even de weg kwijt was. Inmiddels is dit bijna een week geleden en is mijn lip aan het vervellen. Nog een beetje gevoelloos ook.


Tijdens een leuke lunchwandeling ontdekte ik dit beeldje van Poseidon aan de kade. Nooit eerder gezien. Klein mannetje, die zeegod. Had hem wat imposanter verwacht.


Het is mandarijnentijd! Ik waagde dit jaar toch weer eens een poging, en tot mijn grote genoegen was deze lekker zuur.

Ik denk niet dat het vandaag nog stopt met regenen 🙁 heel deprimerend. Nog meer tekenen dat het nu écht herfst is:

Twee paar nieuwe afzichtelijke sloffen om mij komend seizoen in beide thuisen warm te houden.


En de eerste warme chocomel met rum is een feit!

4 Replies to “Geen vakantie, wel herfst”

  1. chocomel met rum, lijkt mij lekker.
    En iets verbranden, kan inderdaad erg zeer doen, arme jij!!

  2. Oei! Je hebt je echt flink verbrand dan! In Amerika had je de fabrikant aan kunnen klagen en een flink bedrag op kunnen strijken. Ik had liever nog wat langer zomer gehad, maar het is wat het is. Die sloffen zien er heerlijk uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.