Fit4fun

Fit 4 Free. Dat zit op de woon-werk route en is tenminste betaalbaar. Jammer dat je eerst een jaarabonnement moet aanschaffen voordat je een introductieles kunt nemen. En dat je 50 cent betaalt voor 2 minuutjes douchen, terwijl de muntautomaat ook nog eens buiten het hokje zit.
Maar goed, gisteren was de introductieles. Ik had privéles en de instructeur zette me eerst in verschillende houdingen op een crosstrainer, vervolgens op zo’n roeiding en tot slot demonstreerde hij zelf alle apparaten voor krachttraining die op mijn trainingsschema voor de beginner staan. Het zag er allemaal vrij simpel uit. Ondertussen deed de instructeur zijn uiterste best om me te motiveren. Hij gebruikte liefst in elke zin mijn naam, voor de extra persoonlijke touch. “Volhouden hoor, Mara, het gaat goed hoor. Wel blijven lachen, he, Mara, een prima apparaat is dit hoor, nou, Mara, nog vragen? Je bent een snelle leerling hoor. Dag, Mara, tot morgen, he.”

Tot morgen inderdaad.
Ik kreeg het advies om drie keer in de week komen. “Als je resultaat merkt, dan krijg je er vanzelf plezier in hoor, Mara”. Vandaag meteen maar dan. En je zag het goed, die witte lijnen op mijn shirtje op de foto bestaan uit zout. Bah!

Bedankt hoor, Pieter.

3 Replies to “Fit4fun”

  1. Hahaha. Vooral dat ‘Bedankt hoor, Pieter.’ !
    Ik ben gisteren voor het eerst naar mijn werk geFIETST. 15 km. Vandaag lekker met de auto 🙂

  2. is het echt geen stimulans als je de linkse helft van de foto ziet???????????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.