Even stilstaan

Even stilstaan bij wat dat harde werk van de afgelopen tijd heeft opgeleverd.

Voor de studie behaalde ik vrijdag 4 van de 5 onderdelen al op masterniveau! Die zag ik niet aankomen, maar het is zó welkom. Mijn studie bestaat uit 4 semesters- blok A, B, C en D, en je kunt daarin vertragen of versnellen. Bij blok A hoopte ik nog dat ik voor één van de onderdelen al op B-niveau zat, maar de assessoren honoreerden gewoon A-niveau. Sindsdien heb ik me nooit meer gewaagd aan een versnelling. En eerlijk gezegd vond ik dit blok juist de moeilijkste tot nu toe. Dus de verrassing was groot toen ik opeens voor 4 onderdelen D-niveau kreeg! Dit betekent dat ik de komende 5 maanden naast het schrijven van mijn scriptie nog maar 1 onderdeel hoef te halen. Wat geeft dat een hoop extra lucht! Ik ben hier supergelukkig mee.

En zaterdag lanceerden we het radioproject waarmee ik voor zowel de studie als het werk bezig ben. Spannende, hectische dag. Regelen, vragen beantwoorden van de crew, zelf live wat vertellen. Hoorde wel positieve geluiden maar echt veel heb ik zelf niet meegekregen. Ben heel benieuwd hoe de show gaat lopen en of we ermee bereiken waarop we hopen. Maar de kop is eraf en het was mooi dat we konden lanceren tijdens een groots evenement. De crew is geweldig!! Wat een team.

Martijn bracht een heerlijk proostflesje mee en bakte ontbijtpannenkoekjes op zondag.

En nu ga ik ook echt even stilstaan.
Even resetten, pas op de plaats. Uitslapen. Op de bank met een boek. Een lege agenda en alleen maar doen waar ik behoefte aan heb. Komende week ga ik bijtanken.

6 Replies to “Even stilstaan”

  1. Leuk zeg, gefeliciteerd met de studieresultaten, ben benieuwd naar de radio show!

  2. Wat een toffe dingen! Gefeliciteerd met de studiepunten en het radioprogramma 🙂 En ja, inderdaad tijd om even stil te staan (of zitten) en uit te rusten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van reCAPTCHA zijn van toepassing.